Serie A -tähti hylkäsi rahakkaan tarjouksen Kiinasta – ”Vaimo ei halunnut”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Napolin belgialaishyökkääjä Dries Mertens paljastaa hylänneensä rahakkaan tarjouksen Kiinasta, koska hänen vaimonsa ei halunnut muuttaa sinne.

Italialaislähteiden mukaan Mertensillä, 31, on sopimuksessaan klausuuli, joka antaa hänen siirtyä kiinalaiseen seuraan, mutta belgialaistähti noudatti paremman puoliskonsa toivetta.

– Minulla oli tilaisuus mennä sinne ja tienata kaksi kertaa enemmän kuin täällä koko urani aikana, mutta vaimoni ei halunnut asua siellä, joten en tule ikinä pelaamaan siellä, sanoi Mertens Football Italian mukaan.

– Olen todella onnellinen Napolissa ja minulla on yhä kaksi vuotta jäljellä sopimuksessani.

Mertens kävi Napolin kanssa hyvin lähellä Serie A:n mestaruutta, eli Scudettoa, mutta lopulta Juventus vei Italian mestaruuden seitsemättä kertaa peräkkäin. MM-kisoissa Mertens tavoittelee kultaista mitalia Belgian maajoukkueen kanssa.

Tähtihyökkääjältä kysyttiin, kumman hän voittaisi mieluummin: Serie A:n vai maailmanmestaruuden.

– Kaikki sanovat aina MM-turnauksen, mutta olemme Belgian televisiossa, joten minunkin on sanottava se! naureskeli Mertens.

– Jos totta puhutaan, niin en osaa sanoa. Tein kovasti töitä voittaakseni Scudetton Napolin kanssa, mutta valitettavasti asiat eivät menneet niin.

– Nyt minun on tehtävä kovasti töitä voittaakseni maailmanmestaruuden Belgian kanssa.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!