Maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukki siirtyi tulevaksi kaudeksi Englannin Mestaruussarjaa pelaavaan Norwich Cityyn. Tanskan Bröndbyssä kuluivat edelliset neljä vuotta. 28-vuotias kertoi tuosta jaksosta seuran videokanavalla.

– Varsinkin kaksi viimeistä vuotta on ollut parhaita jaksojani jalkapalloilijana. Loppu täällä ei ollut sellainen, jota kukaan Bröndbyn ystävä olisi toivonut, joten koko hienon tarinan loppu on vähän surullinen. Muuten viimeiset kaksi vuotta uuden valmentajan alaisuudessa olivat todella kehittäviä, pelitapa sopi minulle mainiosti.

Muutama kohtaaminen on jäänyt mieleen muita paremmin.

– Hertha Berlin -ottelu kotona oli ensimmäinen todella iso saavutuksemme tällä ryhmällä. Myös molemmat cup-finaalit jäävät mieleen isoina asioina. Tunnelma oli ensimmäisessä niistä käsittämätön, ja toisaalta tappio tuntui pelin jälkeen todella murheelliselta. Tällä kaudella sitten voitimme cupin, ja luulen että sitä osaamme arvostaa todella vasta jonkun ajan kuluttua. Bröndby ei ollut voittanut mitään 10 vuoteen ennen tätä, ja siksi pokaali oli todella merkittävä.

Seura ei varmasti unohdu hyökkääjän mielestä jatkossakaan.

– Rakastan Bröndbytä, se on ollut kotini nämä vuodet, ja olen nauttinut jokaisesta hetkestä. Tämä stadion, nämä pelaajat ja kannattajat jäävät sydämeeni pysyvästi. Se, miten raskaalta kannattajista tuntui tappioiden jälkeen kertoo, miten suuri merkitys tällä seuralla on heille. Nämä ovat parhaat kannattajat, joiden edessä olen koskaan pelannut. Hyvästien jättäminen heille viimeisen ottelun jälkeen oli todella vaikeaa.