Leedsin organisaatiossa pelaava Aapo Halme sai kesällä uuden pomon, kun edustusjoukkueen manageriksi pestattiin argentiinalaisluotsi Marcelo Bielsa.

Halme on kesän aikana tehnyt kovasti töitä palatakseen jälleen pelikuntoon ikävästä loukkaantumisesta ja sen jälkeisestä leikkauksesta, lue lisää tästä. Edustusjoukkueen portit vaikuttavat tällä hetkellä olevan vielä kiinni, mutta 20-vuotiaalla topparilupauksella on vielä rutkasti aikaa. Halmeen sopimus on voimassa vuoteen 2022 saakka.

Bielsa sen sijaan on ottanut tehtävänsä Leedsissä haltuun omalla tyylillään. 63-vuotias manageri antoi pelaajilleen eriskummallisen tehtävän ennen kauden alkua. Bielsa halusi pelaajien ymmärtävän ja arvostavan sitä, kuinka paljon tavallinen tallaaja joutuu tekemään töitä päästäkseen katsomaan Leedsin otteluita.

Bielsa oli kysynyt arviota, kuinka paljon kannattajan pitää keskimäärin tehdä töitä, jotta hän voi ostaa lipun peliin. Arvioksi Bielsalle annettiin noin kolme tuntia, jonka jälkeen manageri laittoi pelaajansa keräämään roskia harjoituskentältä kolmeksi tunniksi.