Manchester Unitedin päävalmentaja José Mourinho ja avainpelaaja Paul Pogba ovat olleet viime aikoina todella usein otsikoissa. Tuoreimmat käänteet tapahtuivat tällä viikolla, kun keskikenttäpelaaja poistettiin joukkueen kapteenistosta ja kaksikosta levisi video, jossa he ottavat yhteen harjoituskentällä.

Nyt Mourinho kommentoi aihetta. Portugalilaisvalmentaja myönsi, että Pogba ei enää kuulu varakapteeneihin ja hän myös otti kantaa siihen, että pelaaja ei ollut tiistain cup-ottelun kokoonpanossa mukana.

– Kukaan pelaaja ei ole seuraa suurempi. Jos olen tyytyväinen hänen työhön, hän pelaa. Jos en ole tyytyväinen, hän ei pelaa. Manchester United on suurempi kuin kukaan ja minun on puolustettava sitä, Mourinho kertoi.

– Analysoin pelaajia aina pelaajina. Kun pelaaja on kapteeni, analysoin häntä sekä pelaajan että kapteenin näkökulmasta ja viikkojen analysoinnin sekä valmennusjohdon kanssa vaihdettujen mielipiteiden jälkeen, teimme päätöksen, että Paul on vain pelaaja, ei kapteeni.

Mourinho myös kertoi, että kaikesta huolimatta hän on tyytyväinen Pogban tekemisiin harjoituksissa ja hän tulee pelaamaan valioliigaottelussa West Hamia vastaan.