Syyskuun ystävyysotteluihin Venezuelaa ja Argentiinaa vastaan ensi kertaa Kolumbian A-maajoukkueeseen kutsuttu Alfredo Morelos kertoo, että hän haaveilee pelaavansa jonain päivänä Valioliigassa. TalkSPORT:n haastattelussa toiveestaan kertonut Morelos on myös yhä kiitollinen ajasta HJK:ssa, jossa hän pelasi puolentoista kauden ajan.

Muun muassa Kiinaan ja Bordeaux’hon sitkeästi huhuttu Morelos allekirjoitti äskettäin nelivuotisen jatkosopimuksen skottiseura Rangersin kanssa, mutta Skotlannin on määrä olla uralla vain väliasema.

– Unelmoin joka päivä Valioliigassa pelaamisesta. Haluan kehittyä jokaisissa harjoituksissa, jotta voisin päästä sinne, 22-vuotias Morelos sanoo.

Täksi kaudeksi Morelos sai Rangersiin valmentajakseen Liverpool-legenda Steven Gerrardin, joka onkin tehnyt hyökkääjään hyvän vaikutuksen.

– Steven Gerrard on ollut mahtava kanssani. Kun katsoo, mitä hän on saavuttanut urallaan, se motivoi toden teolla.

– Gerrard peluuttaa minua avauksessa joka viikko. Vaikka menetänkin joskus suuttuessani malttini, hän auttaa minua paljon. Hän on auttanut minua kasvamaan sekä pelaajana että ihmisenä.

[readmore from=Morelos-Alfredo]

Morelos teki HJK:ssa kaikissa kilpailuissa 62 ottelussa 46 maalia. Helsinki oli kolumbialaisen ensimmäinen osoite Euroopassa, mutta maalitahti jatkui hurjana viime kaudella Rangersissakin. Morelos oli tuolloin joukkueen paras maalintekijä 18 maalillaan kaikissa kilpailuissa.

– Minulla oli hyvä viime kausi, ja olen aloittanut tämänkin kauden hyvin. Rangersissa esittämäni vireen takia sain kutsun maajoukkueeseenkin.

– Eurooppaan muutostani on nyt kaksi vuotta ja olen tehnyt töitä tämän eteen. Menin Suomeen positiivisella asenteella ja siksi pääsin Rangersiinkin, Morelos muistuttaa.