Vielä ennen tätä vuotta EM-karsinnoissa ja muissa UEFA:n alaisissa otteluissa alkoholinmyynti ei ollut sallittua. Olutta nautiskeltiin Suomen MM-karsintapelien yhteydessä, mutta ei EM-karsinnoissa.

Kesäkuussa UEFA kuitenkin luopui kiellostaan, ja salli alkoholin myymisen sillä ehdolla, että kansallinen lainsäädäntö ei sitä kiellä. Toinen ehto on, että alkoholi tarjoillaan paperisista tai muovisista avoimista astioista.

Koska Suomenkin nykyinen lainsäädäntö sallii alkoholinmyynnin myös urheilukatsomoihin, on lauantaina Tampereella pelattavassa Suomi-Unkari -ottelussa parissa katsomon sektorissa sallittua nauttia alkoholia. Sama koskee myös lokakuista Suomi-Kreikka -peliä. Anniskelukatsomoon pääsy on kielletty alle 18-vuotiailta.

Ensi viikon tiistaina Turun Veritas Stadionilla pelattavassa Suomi-Viro -ottelussa ei anniskelukatsomoa lupateknisistä syistä ole, mutta muuten stadionilla myydään alkoholia.

Kaikissa Huuhkajien kotiotteluissa myynnissä on vain mietoja alkoholijuomia.

Suomi kohtaa Nations Leaguessa lauantaina Unkarin kello 19 alkaen ja Viron tiistaina kello 21.45 alkaen. Molemmat ottelut televisioidaan Viasatilla, ja ovat nähtävissä myös veloituksetta Viafree-palvelussa.