Barcelonan keskikenttäpelaaja Arturo Vidal myöntää, että hän ei ole tyytyväinen vähäiseen peliaikaansa. Chileläistähti vakuuttaa kuitenkin, että hän jos hänellä olisi ongelma päävalmentaja Ernesto Valverden valintojen kanssa, hän puhuisi siitä suoraan Valverdelle.

Vidal, 31, saapui Barcelonaan kesällä Bayern Münchenistä, mutta hän on toistaiseksi saanut vastuuta vain 176 minuutin verran. Vidalin on ymmärretty purkavan turhautumistaan sosiaalisessa mediassa.

Viime viikolla hän julkaisi Twitterissä vihaisen hymiön, kun hänet jätettiin penkille Mestarien liigan ottelussa Tottenhamia vastaan. Julkaisu poistettiin ja pian sen jälkeen chileläiseen profiiliin ilmestyi päivitys, jossa peräänkuulutettiin periksiantamattomuutta.

Arturo Vidal

@kingarturo23
NEVER GIVE UP!!!💪🏼💪🏼💪🏼😉😉 The Best is yet to come!! Lo mejor aún está por venir!!!💪🏼💪🏼🤙🏼🤙🏼👑

Vidalilta kysyttiin mielipidettä hänen tilanteestaan Barcelonassa.

– En ole iloinen, mutta jos minulla on ongelma valmentajan kanssa, sanon sen hänelle kasvotusten, kommentoi Vidal FourFourTwon mukaan.

– Miten voin olla onnellinen, jos en pelaa. Ja minä kaikista ihmisistä. Olen ihminen, joka on aina taistellut, ollut maailman parhaissa joukkueissa, voittanut kaiken ja haluaa jatkaa voittamista Barcelona.

– Olen fyysisesti kunnossa ja tyytyväinen. Olen ollut viime peleissä hieman ärsyyntynyt, mutta siinä kaikki. Jatkamme taistelua. Edessä on paljon tärkeitä pelejä.

Vidalilta kysyttiin myös hänen sosiaalisesta mediasta poistetusta julkaisusta, jossa luki: ”Sinun ei tarvitse tapella Juudasten kanssa, he päätyvät hirttämään itsensä.”

Chileläistähden julkaisun on epäilty liittyvän Valverdeen tai jopa hänen maajoukkuekaveriinsa maalivahti Claudio Bravoon ja tämän vaimoon Carla Pardoon. Pardon katsottiin kuittailevan viime syksynä rivien välistä Vidalille, kun Chile ei selviytynyt Venäjän MM-kisoihin. Pardo kiitti osaa joukkueesta ammattimaisuudesta, mutta syytti toisia juhlimisesta ja harjoitusten väliin jättämisestä humalaisuuden takia. Vidal on pidätetty rattijuopumuksesta.

Vidalin mukaan hänen julkaisullaan ei ollut kuitenkaan mitään tekemistä jalkapallon kanssa.

– Kun minulla on ongelma tai olen vihainen, menen suoraan valmentajan puheille. Sinulla voi olla monia eri syitä tällaisiin asioihin.

– Sillä (Juudas-viestillä) ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa. Otin sen pois, jotta ihmiset lopettaisivat spekuloimisen. On yksityisasioita, vitsejä, jotka voi laittaa sosiaaliseen mediaan ja ihmiset käsittävät ne väärin.