Jokohan vastuu alkaisi kasvaa? Pikkuhuuhkajien pelaajalle ensimmäinen tehomerkintä Belgiassa

© Kuva: Juha Tamminen

20-vuotias Mikael Soisalo pelasi tähän mennessä suurimmat peliminuuttinsa uudessa seurassaan Zulte Waregemissä, kun joukkue haastoi sunnuntaina Belgian suurseura Anderlechtin. Pikkuhuuhkajien laituri pääsi kentälle 15 minuuttia ennen täyttä aikaa Anderlechtin johtaessa peliä 1-0.

Vierasjoukkue ehti tehdä toisenkin maalin, kunnes Zulte Waregemin kokenut Thomas Buffel kavensi loppulukemiksi 1-2. Maali syntyi kulmapotkusta, ja syöttömerkintä kirjattiin Soisalolle. Tehomerkintä on nuorelle suomalaiselle Belgiassa ensimmäinen, eikä sitä tarvinnut minuuteissa mitattuna kauaa odotella. Soisalo on nimittäin pelannut nyt neljässä ottelussa yhteensä 23 minuuttia.

Zulte Waregemin toinen suomalaispelaaja Urho Nissilä seurasi koko ottelun tuttuun tapaan vaihtopenkiltä.

Huomattavasti suurempaa luottamusta seurassaan nauttii Huuhkajien laitapuolustaja Jere Uronen. Uronen pelasi jälleen Genkin avauskokoonpanossa, kun joukkue vieraili Gentin kotistadionilla.

Genk voitti ottelun 5-1, ja Uronen sai taistella kentällä täydet minuutit. Hän syötti joukkueensa kolmannen maalin, kirjauttaen tililleen jo kauden neljännen maalisyöttönsä. Sillä hän on Jupiler Leaguen syöttötilastossa jaetulla neljännellä sijalla. Lisäksi Uronen on tehnyt yhden maalin.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!