José Mourinholta ytimekäs vastaus tähtihyökkääjän paluuhuhuille

© Kuva: Getty Images
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Manchester Unitedin manageri José Mourinho kiistää huhut, joiden mukaan seura haluaisi tuoda ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovićin takaisin.

Ibrahimović, 37, siirtyi Unitediin kesällä 2016 vietettyään edelliset neljä kautta Paris Saint-Germainissa. Hän iski ensimmäisellä Manchesterin kaudellaan 28 maalia.

Ruotsalaishyökkääjän debyyttikausi Englannissa tuli kuitenkin ennenaikaiseen päätökseen, kun hän loukkasi polvensa Eurooppa-liigan ottelussa belgialaista Anderlechtia vastaan. Ibrahimović taisteli itsensä takaisin pelikuntoon loppuvuoteen 2017 mennessä Unitedin annettua hänelle kesällä uuden sopimuksen. Maaliskuussa Manchester United ilmoitti, että Ibrahimovićin sopimus on purettu, ja ruotsalainen siirtyi Yhdysvaltojen Major League Soccerin LA Galaxyyn.

Ibrahimović on iskenyt yhteensä 22 maalia 26 sarjapelissä Galaxylle. Unitedin ykköshyökkääjä Romelu Lukaku sen sijaan kärsii pienimuotoisesta kuivasta kaudesta, sillä hän on pelannut jo kahdeksan ottelua putkeen maaleitta.

Manchester Unitedin on kerrottu olevan kiinnostunut hankkimaan Ibrahimović takaisin lainasopimuksella, kun MLS:n kausi päättyy pudotuspelien jälkeen joulukuussa.

Mourinholta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, onko Ibrahimovićin paluu Manchesteriin mahdollinen, mihin portugalilaisvalmentaja vastasi ytimekkäästi vain ”ei”.

United-manageri käänsi keskustelun Lukakuun.

– Minulla on aina sellainen tunne, että seuraavassa pelissä se maali tulee. Minulla on se tunne jokaisessa ottelussa, sanoi Mourinho FourFourTwon mukaan.

– Jonain päivänä hän tekee sen maalin ja hänen itseluottamuksensa palaa normaalille tasolle, jolla se ei selkeästi tällä hetkellä ole. Minulla on aina se tunne, että seuraavassa pelissä se maali tulee.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliMarseillen maajoukkuetähdet sanasodassa keskenään Eurooppa-liigassa – ”Se oli minun vikani”
Seuraava artikkeliVeikkausliigan sensaatiopelaaja kertaa kauttaan: ”Olen kehittynyt joka tavalla”