Italiassa ammatikseen pelaava Perparim Hetemaj seuraa luonnollisesti tarkkaan Serie A -seurojen taivalta Mestarien liigassa.

Tiistaina tulessa italialaisseuroista ovat AS Roma ja Juventus. Roma isännöi TsSKA Moskovaa ja Juventus pelaa vieraissa Manchester Unitedia vastaan.

– Juve nyt on aloittanut odotetun väkevästi Serie A:ssa ja Mestarien liigan kahdella voitolla, mutta Romalla on nyt tosipaikka ja pitäisi voittaa. Heillä on ollut Serie A:ssa vähän vaikeaa, mutta europelit ovat aina eri asia. Roman on nyt pakko voittaa TsSKA, joka teki aikamoisen yllätyksen voittamalla Real Madridin, Hetemaj puntaroi SuomiFutis-sivustolle.

Siinä missä Italian suurseuroilla on ollut melko hyvä alkukausi niin Serie A:ssa kuin Mestarien liigassa, niin Espanjan jättiläisen Real Madridin alkukausi on ollut ennätyksellisen heikko. Real pelaa tiistaina kotiottelun Viktoria Plzeňiä vastaan.

– Realilla on ollut vaikeaa. Siellä on kokoonpano kokenut paljon muutoksia. Lisäksi, etenkin puolustuspäässä on ollut paljon poissaoloja. Sitten se fakta, että Ronaldon jättämää aukkoa ei todellakaan ole helppo paikata, Hetemaj toteaa.

Ronaldo hyökkää nykyisin Juventuksen riveissä. Portugalilainen on tosin joutunut rypemään viime aikoina jalkapallokentän ulkopuolisessa skandaalissa. Italiassa siitä revitään lukuisia artikkeleita päivässä.

– Ronaldo on juu päivittäin lehdissä, vähemmän pelillisin ansioin. En ole jaksanut perehtyä siihen asiaan, Hetemaj toteaa.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.