Zlatanilla merkkipäivä – ja mies vain paranee vanhetessaan

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!

Paljon onnea, Zlatan! Grattis! Ruotsin kaikkien aikojen jalkapalloilija ja yksi maailman kautta aikain kovimmista maalipyssyistä täyttää tänään 37 vuotta.

Luonnollisesti useat merkittävät jalkapallosivustot ja Twitter-tilit ovat onnitteleet ”Kungenia” omilla tavoillaan. Huikeita tilastoja, näyttäviä maaleja ja legendaarisia lausahduksia riittää Ibrahimovicilla tietysti vaikka muille jakaa.

Zlatanin merkityksestä ja kehityksestä pelaajana kertoo jotain sekin, kuinka mies vain tuntuu parantavan vanhetessaan. Squawkan mukaan 53,9 prosenttia Zlatanin ammattilaisuran maaleista on syntynyt sen jälkeen, kun hän täytti 30 vuotta. Melkoinen saavutus sekin.

Mahtaako Zlatan heilutella verkkoja vielä nelikymppisenäkin? Juuri nyt skenaario kuulostaa täysin mahdolliselta.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!