Napolin päävalmentaja Carlo Ancelotti heitti keskiviikkona, että hänen joukkueellaan on tiedossa vaikeampikin vierasottelu kuin Mestarien liigassa lohkon päätöspäivänä Liverpoolia vastaan.

Ancelottin joukkue johtaa C-lohkoa yhdeksällä pisteellä. Sen takana on Paris Saint-Germain kahdeksalla pisteellä, Liverpool kuudella ja Belgradin Punainen tähti neljällä. Napolissa on siis loistava mahdollisuus voittaa lohko, mutta se voi myös pudota kolmanneksi.

Napoli vierailee päätöspäivänä Liverpoolin luona ja PSG Belgradin Punaisen tähden. Nuo ottelut pelataan 11. joulukuuta.

Sitä ennen Napoli kohtaa kuitenkin Italian Serie A:ssa Atalantan vieraissa ja Frosinonen kotona. Ancelottin mukaan peli Bergamossa Atalantaa vastaan huolettaa häntä enemmän kuin Liverpoolin kohtaaminen Anfieldilla.

– Meidän on mentävä sinne (Anfieldille) rohkeasti ja pelattava. Nyt meidän on ajateltava Bergamoa, joka on vaikeampi kuin Liverpool, sanoi Ancelotti FourFourTwon mukaan.

Napoli voitti keskiviikkona Belgradin Punaisen tähden 3-1 vakuuttavalla esityksellä. Ancelotti oli pääsosin tyytyväinen.

– Olen tyytyväinen. Pelasimme tunnin hyvällä intensiteetillä, sitten tuli väistämätön fyysinen romahdus.

– Vastustajan maalin olisi voinut välttää, mutta me emme voi luottaa matematiikkaan (maalieroon), kun menemme pelaamaan Liverpooliin.

– Olemme näyttäneet osaamisemme. Meillä on etulyöntiasema, josta olemme ylpeitä. Johdamme Mestarien liigan vaikeinta lohkoa.