Kuuluisiko Kultainen pallo teinitähti Mbappélle? – ”Tein kaikkeni”

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Paris Saint-Germainin teinitähti Kylian Mbappé uskoo antaneensa kaikkensa tämän vuoden Ballon d’Orin, eli Kultaisen pallon eteen.

Vuosittain maailman parhaalle pelaajalle jaettavan palkinnon voittaja julistetaan joulukuussa Pariisissa. Mbappé, 19 on mukana 30 ehdokkaan lopullisessa listassa. Hän on myös suosikki voittamaan Golden Boy -palkinnon, joka annetaan parhaalle Euroopassa pelaavalle alle 21-vuotiaalle. Mbappé voitti kyseisen palkinnon jo viime vuonna.

Tällä kertaa hänen meriittinsä ovat entistä kovemmat. Mbappé voitti PSG:n kanssa Ranskan triplamestaruuden ja juhli kesällä maailmanmestaruutta Ranskan riveissä. Hän iski MM-turnauksessa neljä maalia, joista yksi syntyi finaalissa Kroatiaa vastaan.

Edelliset kymmenen Kultaista palloa ovat menneet joko Cristiano Ronaldolle tai Lionel Messille, jotka ovat Luka Modrićin kanssa tämän vuoden suurimmat ennakkosuosikit. Vaikka Mbappélla on vielä runsaasti aikaa voittaa himotuin yksilöpalkinto jalkapallossa, ei hän usko, että olisi kyennyt antamaan itsestään enempää tällä kertaa.

– En tiedä, tulenko voittamaan sitä, mutta ainakin tein kaikkeni äänestyksen viimeiseen päivään asti, kommentoi Mbappé AFP:lle.

– En tule katumaan mitään, kaikki mitä tulee tapahtumaan on vain bonusta. En voi äänestää ihmisten puolesta!

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliEnnakkopaketti: Etelä-Amerikka pysähtyy – luvassa historian suurin finaali
Seuraava artikkeliZlatan Ibrahimović palaa PSG:hen vain yhdellä ehdolla: ”Ei muita vaihtoehtoja”