Nations Leaguessa huippupeli perjantaina – syttyvätkö joukkueet? ”Vähän leikkipeli molemmille”

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

UEFA Nations Leaguen tämän viikon yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelataan perjantaina, kun Hollanti ja Ranska kohtaavat Rotterdamin De Kuipilla.

Itsekin tuolla stadionilla aikoinaan SC Heerenveenin paidassa pelannut Valeri Popovitš ennakoi ottelusta tasaista.

– Tasapeli ei yllättäisi. Jos jompaa kumpaa pitäisi veikata, niin Ranskan niukkaa voittoa. Mutta silti tämä on vähän leikkipeli molemmille, Popovitš pohtii SuomiFutis-sivustolle.

Lohkon kolmas joukkue Saksa ei ole juuri Nations Leaguesta innostunut ja neljän vuoden takainen maailmanmestari on lohkossa jumbona yhdellä pisteellään. Ranskalla pinnoja on kolmesta ottelusta seitsemän ja Hollannilla kahdesta kolme.

– Ranska on maailmanmestari ja siinä mielessä sytyttää hollantilaiset. Hollanti ei ole hetkeen ollut esillä, kun eivät olleet mukana MM-kisoissa. Mutta Hollannilla on nuori joukkue, joka kyllä pystyy hyvään peliin, Popovitš tuumaa ja viittaa Hollannin 3-0-voittoon Saksasta.

Maat kohtasivat edellisen kerran syyskuussa Stade de Francella. Sen pelin Ranska vei nimiinsä maalein 2-1. Kylian Mbappé ja Olivier Giroud maalasivat tuolloin Ranskalle, Ryan Babel puolestaan Hollannille.

Hollannin ja Ranskan välinen ottelu on nähtävissä perjantaina suorana lähetyksenä Viasatilta ja Viaplayssa. Lähetys alkaa kello 21.35.

Kimmo Mäkinen

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliUnkari – Suomi: Huuhkajien ystäville erikoistarjous!
Seuraava artikkeliVPS testaa useita nuoria pelaajia – joukossa peräti kolme maalivahtia