Palaako Lionel Messi pian maajoukkueeseen? – ”Hän ei ole koskaan lähtenytkään”

© Kuva: Getty Images
Viekö Sadio Mané Senegalin voittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Barcelonan supertähti Lionel Messi on ollut sivussa Argentiinan maajoukkueesta kesän MM-kisoista lähtien. Nyt Argentiinan lehdistössä kuitenkin uskotaan, että ”Kirpun” paluu lähestyy. Optimismiin antaa aihetta enemmän kuin mikään muu päävalmentaja Lionel Scalonin tuore lausunto.

Kesällä edessä on Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa América. Scaloni on toiveikas sen suhteen, että joukkueen johtotähti nähdään taas Albicelesten peliasussa.

– En väitä, että juttelen hänen kanssaan usein, mutta meillä on keskusteluyhteys. Keskustelen Messin kanssa pian, ja yritän saada hänet palaamaan vuonna 2019. Se keskustelu on asialistallani, Scaloni totesi Argentiinan jalkapalloliitto AFA:n kotisivuillaan perjantaina julkaisemassa haastattelussa.

– Se on loogisesti meille tärkeä asia. Olen aina sanonut, että kuka tahansa valmentaja haluaisi valmentaa Messiä, ja minulle se on vielä tärkeämpää.

– Toivomme, että keskustelumme päättyy hyvin. Olemme optimistisia, ja uskomme, että lopputulos on positiivinen.

Scaloni kommentoi Messin tilannetta vain kaksi päivää sen jälkeen, kun miehen tilanteeseen oli ottanut kantaa myös jalkapalloliiton puheenjohtaja Claudio Tapia.

– Messi ei ole ikinä lähtenykään maajoukkueesta. Hän rakastaa tätä paitaa suuresti, enkä epäile lainkaan sitä, etteikö hän tulisi mukaan, kun hänet valitaan joukkueeseen, Tapia sanoi TN:n mukaan.

Copa América pelataan Brasiliassa 7.6.-14.7. Argentiinan edellisestä isosta turnausvoitosta – Copa Américan mestaruudesta vuonna 1993 – tulee kuluneeksi ensi vuonna jo 26 vuotta.

Viekö Sadio Mané Senegalin voittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!