Ranskassa peruttu useita otteluita mellakoiden takia – Arsenal-legendojen kohtaaminen lykkääntyy

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ranskassa on tällä hetkellä käynnissä suuret mellakat, joiden myötä koko maa on sekasorron vallassa.

Nämä asiat vaikuttavat luonnollisesti myös jalkapalloon ja esimerkiksi tämän viikonlopun osalta vaikutukset ovat sellaiset, että kuusi kymmenestä pääsarjaottelusta on jouduttu perumaan ja siirtämään pelattavaksi myöhemmälle ajankohdalle.

Perutut ottelut ovat toistaiseksi PSG-Montpellier, Angers-Bordeaux, Nimes-Nantes, Toulouse-Lyon, Saint Etienne-Marseille sekä AS Monaco-Nice.

Jälkimmäisimpänä mainittu Monacon ja Nicen kohtaaminen on ollut etukäteen merkattuna isolla useiden Arsenal-kannattajien kalentereihin, sillä valmentajapuolella vastakkain ovat Monacon Thierry Henry ja Nicen Patrick Vieira. Kummatkin ovat pelanneet menestyksekkään pelaajauran ja he pelasivat pitkään yhdessä Arsenalissa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!