Mahtavaa syyskautta pelannut Teemu Pukki kävi kolmen muun Norwichin pelaajan – Jordan Rhodesin, Louis Thompsonin ja Marco Stiepermannin – kanssa gorlestonilaisessa sairaalassa ilahduttamassa sairaita lapsia. Ammattifutaajat veivät sairaalaan joulumieltä ja jakoivat lapsille lahjoja – kuten Pukilta odottaa sopiikin.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
It was a special day for children at the James Paget Hospital as they were paid a visit by 4️⃣ of the lads! 👏 #ncfc

Gallery and more ➡️ norw.ch/JamesPaget18

Suomalaishyökkääjä piti kokemusta itsensäkin kannalta arvokkaana.

– Tämä on ihkaensimmäinen vierailuni sairaalaan, joten kokemus on erityinen. Ei ole niin helppoa nähdä sairaita lapsia, mutta se, että he ovat niin onnellisia vierailustamme, merkitsee minulle paljon, Pukki kertoi Eastern Daily Pressille.

Pukki on tehtaillut Norwichille Mestaruussarjassa jo 12 maalia, ja on lukemalla sarjan maalitilastossa kolmantena. Pukin hurjan vireen myötä sarjakärki Norwich on saalistanut viimeisistä yhdeksästä ottelustaan peräti 25 pistettä.

Pukki teki edellisessä ottelussa Boltonia vastaan lisäajalla voittomaalin, jo kauden neljäntensä. Ei ihme, että suomalaisesta on tullut valmentaja Daniel Farken luottomies. Tunne on tosin molemminpuolinen.

– Farke on todella mukava kaveri. Hän pitää huolta joukkueen kaikista pelaajista ja luulen, että kaikilla pelaajilla on hyvä olla. Hän on todella hyvä valmentaja, Pukki kehui luotsiaan.

– Hän on myös saanut meidät pelaamaan todella hyvää jalkapalloa, joten olen iloinen pelatessani hänen joukkueessaan.

Lauantaina Norwich vierailee Niki Mäenpään Bristol Cityn vieraana. Pukki ei odota ottelusta helppoa.

– Olemme huomanneet, ettei tässä sarjassa ole lainkaan helppoja otteluita. Olemme pelanneet useimpia sarjataulukon alemman puoliskon joukkueita vastaan, ja ne pelit olivat vaikeampia kuin pelit kärkipään ryhmiä vastaan.

– Siksi emme voi aliarvioida mitään joukkuetta. Siitä pelistä tulee varmasti vaikea, Pukki uskoo.