Manchester Unitedin tilapäisluotsin Ole Gunnar Solskjærin mukaan norjalaisseura Molden omistajat toivovat, ettei hänen tarvitsisi enää palata seuraan.

United on voittanut kahdeksan ottelua yhdeksästä entisen huippuhyökkääjän Solskjærin alaisuudessa, ja moni odottaa, että norjalainen saisi Old Traffordilla pysyvän manageripestin.

Ennen sunnuntain Leicester-ottelua Solskjær paljasti, mitä Molden omistajat Kjell Inge Røkke ja Bjørn Rune Gjelsten sanoivat hänelle ennen lähtöä Manchesteriin. He eivät edes yrittäneet pitää kiinni hyvää työtä tehneestä valmentajasta.

– Kun soitin omistajalle ja kerroin Unitedin soittaneen minulle. Koska hän oli aina tiennyt, että se oli ollut unelmani, hän sanoi ”Mene sinne ja nauti – äläkä tule takaisin, kiitos”, kertoo 45-vuotias Solskjær.

– Molemmat omistajat toivottivat minulla kaikkea hyvää, koska he tiesivät tämän olevan asia, josta olen unelmoinut. Oli fantastista saada heidän tukensa. Jos palaan takaisin Moldeen, teen parhaani heidän puolestaan. Se kuitenkin riippuu siitä, milloin menen takaisin.

Solskjær toivoo näkevänsä pian perheensä. Hänen mukaansa poissaolo läheisten luota on ollut United-pestin ainoa huono puoli.

Lähde: Sky Sports