Huuhkajien hyökkääjä odottaa kuumaa tunnelmaa Jerevanissa: ”Nyt vain kylmäpäisyyttä”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus FC Lahden voitolla!

Huuhkajat on karistanut Italia-ottelun mielestään ja aloittanut valmistautumisen kohti tiistain Armenia ottelua. Kasper Hämäläinen perää Huuhkajilta kylmäpäisyyttä Armeniaa vastaan.

Italiaa vastaan Suomi lähti selkeänä altavastaajana, mutta Armeniaa vastaan lähtökohdat ovat tasaisemmat. Italia piti pääosin palloa ja tiistaina Suomi saanee enemmän mahdollisuuksia määrätä ottelun tahtia.

– Tuleehan siitä erilainen peli tietenkin. Varmaan tulee olemaan aika kuuma tunnelma ja katsomo niskassamme. Meidän pitää rauhassa katsoa mitä teimme hyvin Italiaa vastaan ja saada se Armenia-peliin, Hämäläinen pohdiskeli.

Italiaa vastaan Suomi sai luotua yhden kunnollisen maalipaikan sekä muutamia lupaavia hyökkäyksen puolikkaita, jotka kuitenkin kariutuivat pääosin heikkoihin viimeisiin ratkaisuihin.

– Ne tilanteet mitä me saamme, niin niihin pitää satsata. Vastahyökkäyksissä pitää olla rauhallisia ja maksimoida tilanteemme ja saada tilanne vietyä loppuun asti.

Vaikka Suomi hävisi avausottelussaan Italialle, niin pelissä oli myös positiivisia asioita. Suomen puolustusmuoto piti pääosin koko ottelun ja hyökkäyspäässä valkopaidat pystyivät pitämään palloa ja aiheuttamaan Italialle hankaluuksia. Hämäläisen mukaan pienillä viilauksilla Huuhkajat pystyy ottamaan pisteet Armeniasta.

– Ei voi olla tyytyväinen, kun hävisimme 0-2, mutta siinä oli paljon hyvää ja saimme vähän pidettyä palloa. Nyt vain kylmäpäisyyttä, niin kyllä se siitä, Hämäläinen totesi luottavaisena.

EM-karsintaottelu Armenia-Suomi näkyy tiistaina 26.3. klo 18.55 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla ja suoratoistopalvelu Viaplayssa ja ilmaiseksi Viafree-palvelussa. Ottelun ennakkostudio alkaa kello 18.00. Kaikki EM-karsintojen ottelut näkyvät Viaplayssa.

Salttu Forsström

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus FC Lahden voitolla!