Veikkausliiga
FC Inter – HJK
Maanantai 29.04 klo 18:30

Veikkausliigaa on keretty huhtikuussa tahkoamaan jo muutama kierros. Isossa kuvassa homma on mennyt melko odotetusti, tosin pari poikkeamaa ennakoihinkin löytyy. Ilves ja varsinkin IFK Mariehamn ovat olleet todella terävinä. Saarelaisia ei etukäteen odotettu kärkikahinoihin, mutta joukkue on upealla tavalla tehnyt täydellisen kasvojenpesun. Muutamia pettymyksiäkin löytyy – etenkin RoPS, joka ei tällä hetkellä näytä todellakaan top 6 -joukkueelta.

Myöskään Inter ja HJK eivät ole olleet odotetun teräviä. Interin otteet ovat ailahdelleet turhan paljon – viime viikolla joukkue hävisi ansaitusti Espoossa Hongalle. Klubi taas joutui Stadin derbyssä tyytymään tasapeliin HIFKiä vastaan. Klubin peli-ilme ja tehokkuus näyttävät joltain muulta kuin mestarisuosikin otteilta. Mika Lehkosuolla onkin nyt savotta edessään, jotta hommaan saadaan uudestaan rotia.

Interin suhteen Petsipappa ei suostu vielä heittämään kirvestä kaivoon. Joukkueessa on taitoa ja juonikkuutta (mm. Mika Ojala Ja Filip Valencic), mutta puolustus- ja erikoistilannepelaaminen vaativat skarppaamista. Maanantain ottelusta voisi sanoa, että sen voi nähdä tasaisempana kuin markkinat sen näkevät. HJK:n tasonnostosta on nähtävä todisteita, ennen kuin sen uskoo.

Vetosuositus

Tästä päästäänkin vetosuositukseen, joka arvatenkin menee turkulaisten suuntaan. Petsipappa odottaa, että Inter saa ottelusta pisteitä. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, Inter +0.5 kertoimella 1,76.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun FC Inter – HJK ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Inter +0.5. Jos ottelu päättyy tasan tai FC Inter voittaa ottelun, saat 176 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos HJK voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.