Helmarien hyökkääjä Linda Sällström ja Paris FC ovat sopineet kahden vuoden jatkosopimuksesta. Ranskan liigassa viidentenä oleva Paris FC tiedotti jatkopahvista kotisivuillaan.

– Tämän piti olla vain vuoden seikkailu, mutta rakastuin Paris FC:hen, kaupunkiin ja ranskalaiseen ruokaan. Olen iloinen ja innostunut allekirjoitettuani kaksivuotisen sopimuksen ja jatkaessani tätä seikkailua… ja poskisuukottelua, Sällström itse kirjoitti Twitteriin.

Linda Sällström

@LindaSallstrom
It was only supposed to be a one year adventure... But I fell in love with Paris FC, the city and the French food. Happy and excited to have signed a 2 year contract and continue this adventure. ..and the cheek kissing.😅 #parisfc #bisoubisou

Paris FC Féminines

@PFC_feminines
✒ Linda Sallstrom prolonge deux ans au Paris FC !
Plus d'informations ➡ bit.ly/2VjRv7I #TeamPFC

Sällström on tehnyt Paris FC:lle tämän kauden sarjaotteluissa 11 maalia. Sillä hän on sarjan maalipörssissä kuudentena, vain maalin päässä jaetusta kolmossijasta. Maalitilaston kärjessä on 19 maalia tehnyt PSG:n Ada Hegerberg, joka valittiin tammikuussa historiallisesti naisten ensimmäisen Ballon d’Orin voittajaksi.

Ennen Ranskaan siirtymistään viime kesänä Sällström oli pelannut kymmenen vuotta Ruotsissa – ensin Djurgårdenissa, sitten Linköpingissä ja viimeksi Vittsjössä. 30-vuotias hyökkääjä debytoi Suomen A-maajoukkueessa jo vuonna 2007. Sällströmin uraa ovat jarruttaneet kolme vakavaa polvivammaa, mutta siitä huolimatta hän on pelannut jo 90 A-maaottelua. Maaleja näissä on syntynyt 37.

Ranskan pääsarjaa on pelaamatta vielä kaksi kierrosta, ja Paris FC tulee sijoittumaan sijoille 3-5.