Man Unitedin pelaajat taistelevat ensi kauden työpaikoista – kapteeni vaihtumassa

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus AC Oulun nollapelillä!

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær sanoo, että hänen pelaajansa käyvät taistelua ensi kauden työpaikoista.

Solskjær valittiin Unitedin väliaikaismanageriksi joulukuussa José Mourinhon saatua potkut, ja viime kuussa hän sai pestin vakituisesti itselleen.

Brittimediassa on povattu, että United uudistaa joukkuettaan tulevana kesänä rajusti. Pelaajia on lähdössä ja tulossa.

Solskjærin mukaan nykyisillä pelaajilla ei ole varaa lepsuilla, jos he haluavat olla seurassa vielä ensi kauden käynnistyessä.

– Me tarvitsemme pelaajia, jotka kykenevät viemään meitä eteenpäin, kommentoi Solskjær BBC:n mukaan.

– Siitä tulee taistelu olemassaolosta. Niin armottomia meidän on oltava.

Keskiviikkona Manchester United hävisi Mestarien liigan puolivälierien avausosassa Barcelonalle kotonaan 0-1. Norjalaisluotsin mukaan vastustaja antoi kuvan siitä tasosta, jolle Unitedin pitää yltää.

– Pelasimme Barcelonan joukkuetta vastaan, joka asettaa standardin eurooppalaisessa jalkapallossa.

– Se vaatii kovaa työtä, ja minun, Miken (Phelan, apuvalmentaja) ja seuran on tehtävä joitain vaikeita päätöksiä.

– Haluamme nähdä, että pelaajat nousevat esiin ja osoittavat, että haluavat olla osa tätä. Näitte, miten Fred ja Scott (McTominay) ottivat haasteen vastaan (Barcelonaa vastaan). Sitä me odotamme kaikilta pelaajilta.

Unitedista lähtijöiksi on povattu ainakin keskikenttäpelaajia Ander Herreraa ja Juan Mataa, joiden sopimukset päättyvät kuluvan kauden jälkeen.

Solskjær vahvisti, että joukkueen kapteeni, laitapuolustaja Antonio Valencia, jättää seuran tämän kauden jälkeen. Myös hänen diilinsä umpeutuu kesällä. Solskjærin mukaan hänen ryhmässä riittää ehdokkaita uudeksi kippariksi.

– Meillä on ollut Antonio, hän on lähdössä. Kapteenina on toiminut Ashley Young, Paul Pogba ja David De Gea. Chris Smalling on myös ollut kapteenina. Meillä on pelaajia, jotka voivat toimia kapteenina. Meidän on vain päätettävä, kenestä tulee johtava ääni.

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus AC Oulun nollapelillä!