Italialaishyökkääjä Mario Balotelli voi nelinkertaistaa palkkansa, jos hän yltää tiettyihin tavoitteisiin Brescian paidassa, kertoo Corriere della Sera.

Balotelli, 29, jätti viime kauden jälkeen Ranskan kentät taakseen ja siirtyi kotiseutunsa joukkueeseen Bresciaan, joka nousi täksi sesongiksi Italian pääsarjaan.

Häneltä jäi kauden neljä ensimmäistä ottelua väliin pelikiellon takia, mutta kahdessa edellisessä pelissä hän on tahkonnut täydet minuutit ja Napolia vastaan hän onnistui maalinteossakin.

Corriere della Seran mukaan Balotellin sopimukseen on kirjattu pari bonusta, jotka varmasti motivoivat maalinteossa. Hänen peruspalkkansa Bresciassa on miljoonaa euroa vuodessa, mikä on vähemmän kuin hänen tienestinsä Ranskassa Marseillen ja OGC Nicen riveissä, mutta hän voi nelinkertaistaa vuositienestinsä, jos Brescia säilyy Serie A:ssa ja hän tekee vähintään 15 maalia.

Balotellin ammattilaisuran toistaiseksi maalirikkain kausi on 2017-18, jonka aikana hän pelasi Nicessä 38 ottelua ja teki 26 maalia, joista 18 syntyi Ranskan pääsarjassa Ligue 1:ssä.