KuPS:n Ville Saxman on valittu Veikkausliigan syyskuun parhaaksi pelaajaksi. Päätöksestä vastasivat veikkausliigapelaajat.

29-vuotias Saxman on kuulunut tälläkin kaudella KuPS:n ehdottomiin avainpelaajiin. KuPS:n varakapteeni on kantanut suurta vastuuta keskikentällä ja on tehnyt kuluvalla kaudella useamman tärkeän täysosumankin.

Kärkikamppailussa Ilvesta vastaan Saxman iski ottelun voittomaalin ja pelasi syyskuun kolmessa sarjaottelussa tuttuun tapaan täydet minuutit.

Veikkausliigan syyskuun valmentajaksi on valittu KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara. Honkavaaran KuPS voitti syyskuun kaikki kolme otteluaan.

Kuukauden joukkue koostuu hyvin pitkälti kahden joukkueen pelaajista, sillä KuPS sai mukaan viisi ja Honka neljä pelaajaa. Lisäksi tähdistökentälliseen mahtuivat FC Lahden Jeronimo Amione ja HIFK:n Luis Henrique.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Veikkausliigan syyskuun tähdistöjoukkue on valittu! #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3482999

KuPS johtaa Veikkausliigaa neljän pisteen erolla toisena olevaan FC Interiin, kun yläloppusarjaa on kaksi kierrosta pelaamatta. KuPS varmistaa sunnuntaina mestaruuden, jos se pitää piste-eronsa neljässä FC Interiin viikonlopun kierroksella. KuPS varmistaa mestaruuden voittamalla FC Hongan.