Huuhkajien Jesse Joronen pelasi erinomaisen ottelun maalin suulla, kun Brescia pelasi ensi kertaa Serie A:ssa uuden valmentajansa Diego Lópezin komennossa. Suomalainen piti Serie A:n putoamistaistoa käyvän Brescian pitkään mukana pelissä, mutta sai taipua lisäajalla, kun pisteet menivät Udinesen kanssa tasajakoon maalein 1-1.

Vierasjoukkue Udinese sai peliin räväkän lähdön, kun jo toisella peliminuutilla Stefano Okaka vavisutti maalin ylähirttä. 13. minuutilla tuomari oli puolestaan viedä pallon virheellisesti pilkulle käsivirheestä, mutta hidastus ja VAR-tarkistus paljastivat pallon osuneen Brescian Dimitri Bisolin päähän, ei käteen.

Udinese laukoi jo avausjaksolla kaikkiaan viisi kertaa kohti Brescian maalia, mutta Jesse Joronen torjui yrityksistä jokaisen. Yhteensä suomalaiselle kirjattiin koko ottelussa seitsemän torjuntaa.

Ultracompetitivo

@milanista81
Se il Brescia è ancora sullo 0-0 deve ringraziare Joronen. Almeno 4 parate decisive, di cui due deviazioni di tiri di Lasagna e Mandragora sulla traversa

Jorosen pidettyä Bresciaa pystyssä ja parin Udinesen yrityksen osuttua maalipuihin, siirtyikin johtoon kotijoukkue. Maalin teki 81. minuutilla paluupallon verkkoon upottanut Dimitri Bisoli.

Brescia oli jo matkalla kohti ensimmäistä voittoaan lähes kahteen kuukauteen, mutta lisäajalla niskaan tuli kylmä suihku. Brescia ei saanut purettua erikoistilannetta alueeltaan ja argentiinalaispelaaja Rodrigo De Paul laukoi pallon etunurkasta maaliin. Joronen sai kätensä väliin, mutta ei onnistunut torjumaan kutia.

Brescia on Serie A:ssa toiseksi viimeisenä, kuusi pistettä viimeisellä säilyjän paikalla olevaa Lecceä perässä. Udinese on sijalla 15.

Simon Skrabb ei ollut sunnuntaina Brescian kokoonpanossa.

Lähde: Football-Italia