Entinen huippupelaaja ja nykyinen Helsingin Jalkapalloklubin toimitusjohtaja Aki Riihilahti jakoi mikroblogipalvelu Twitterissä kirjoituksensa, jossa hän tarjoaa yksityishenkilönä taloudellista tukea osalle sitä tarvitseville.

Alkuun Riihilahti puhui siivousyhtiöistä ja helsinkiläisistä pienyrityksistä. Näiden perään hän myös totesi, että tulee ostamaan jokaisen veikkausliigaseuran kausikortin.

– Löytyykö Helsingin keskustasta pientä siivousfirmaa joka tarvii nyt heti töitä? Ostan mielelläni myös lahjakortteja stadilaisilta pieniltä yrityksiltä. Lupaan myös ostaa kaikkien Veikkausliijaseurojen kausikortin. Ehkä voisin saada Klubilta muutenkin, mutta juuri siksi ostan, Riihilahti kirjoitti.

Riihilahden oma osuus on ehdottomasti jo hieno ja merkityksellinen asia. Tämän lisäksi esimerkin näyttäminen voi aktivoida isompiakin massoja ja saada niitä henkilöitä mukaan talkoisiin, joilla on taloudellisesti mahdollista auttaa muita näinä haastavina aikoina.

Aki Riihilahti

@akiriihilahti
Löytyykö Helsingin keskustasta pientä siivousfirmaa joka tarvii nyt heti töitä? Ostan mielelläni myös lahjakortteja stadilaisilta pieniltä yrityksiltä. Lupaan myös ostaa kaikkien Veikkausliijaseurojen kausikortin. Ehkä voisin saada Klubilta muutenkin, mutta juuri siksi ostan.