Veikkausliigan mestaruuden kaudella 2019 voittanut Kuopion Palloseura on saanut maanantaina yt-neuvottelunsa päätökseen myös pelaajiston ja valmennusryhmien osalta. Neuvotteluissa sovittiin yhteisymmärryksessä 50 %:n määräaikaisesta palkanalennuksesta. Palkkaleikkaus koskee kaikkia KuPS:n mies- ja naispelaajia sekä joukkueiden valmennusryhmiä.

– Meille oli tärkeintä, ettei ketään tarvinnut lomauttaa ja tällä ratkaisulla pystymme varmistamaan kaikkien toimeentulon, KuPS:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen toteaa seuran tiedotteessa.

– Näin pystymme pitämään joukkueet ennallaan ja pääsemme valmistautumaan kauteen hyvistä lähtökohdista, kun kausi 2020 jossain vaiheessa alkaa. Tämä oli paras ratkaisu niin urheilullisesti kuin taloudellisesti”.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Kuopion Palloseura Oy:n YT-neuvottelut saatiin päätökseen 13.4.

Osapuolet päätyivät yhteisymmärryksessä 50% määräaikaiseen palkanalennukseen: kups.fi/fi/uutiset/kuo… #KuPS #veikkausliiga

Veikkausliigakauden lykkääntyminen koronapandemian vuoksi on ajanut veikkausliigaseurat taloudellisesti hyvin ahtaalle. Suurimmassa osassa seuroja on käyty yt-neuvotteluita ja palkkoja on alennettu ainakin SJK:ssa ja FC Lahdessa. Hongassa katkaistiin pelaajien palkanmaksu väliaikaisest kokonaan.