Lukas Hradecky pääsi tuulettamaan Saksan Cupin voittoa kauden 2017-2018 päätteeksi.

Frankfurt hävisi edellisen kauden Saksan Cupin finaalissa Dortmundille. Siitä ottelusta saatiin kuitenkin tärkeää kokemusta, joten kauden 2017-2018 finaaliin Bayern Müncheniä vastaan oli helpompi lähteä.

– Pystyi ottamaan paljon rennommin ja oli helpompi lähteä matsiin.Omalla kohdalla oli jo varma diili, ei mitään hävittävää ja tarinan voi päättää vain kahdella tavalla. Onneksi päättyi paremmalla tavalla, Hradecky muistelee Suplan Bundes-Luke podcastissa.

Saksan Cupin finaaliin valmistaudutaan huolella. Joukkueet matkaavat Berliiniin jo pari päivää aikaisemmin.

– Palaveria ristiin rastiin. Jos finaali on lauantaina, niin torstaina vielä treenataan Frankfurtissa ja toinen joukkue omalla treenikeskuksellaan. Torstai iltaa kohden sitten lennettiin paikan päälle. Dinnerit huippuhotellissa ja palaveri. Perjantaina viralliset
treenit rajoitetulla ajalla stadionilla kuten isoissa peleissä. Sitten heiluit hotellilla, helvetin tylsäähän se on ja valmistaudut itse näytökseen. Kulissien takana se on aika surullista loppujen lopuksi, sellaista se vaan on. Sitten lauantaina tulee se adrenaliini, tietää
että tänään räjähtää ja tietää että on kaksi tapaa päättää kausi. Laittaa kaiken siihen. Se lauantai jatkuikin aika pitkään, Hradecky myhäilee viitaten pitkään odotettuihin voitonjuhliin.

Viasat ja Viaplay näyttävät ikimuistoisia Saksan Cupin finaaleja tällä viikolla. Kauden 2017-2018 finaali nähdään torstaina, edellisen kauden finaali keskiviikkona.

Lähde: Suplan Bundes-Luke podcast
https://www.supla.fi/audio/3597827