Real Madridin keskikenttäpelaaja James Rodríguez sanoo, että seura esti häntä siirtymästä toiseen espanjalaisjoukkueeseen viime kesänä.

Madrid maksoi Jamesista, 28, AS Monacolle 75 miljoonaa euroa vuonna 2014. Hänestä odotettiin Los Blancosin ehdotonta tähtipelaajaa, mutta toisin kävi.

Edelliset kaksi kautta James vietti lainalla Bayern Münchenissä. Hänen odotettiin vaihtavan maisemaa jo viime kesänä, mutta James jäikin yllättäen Madridiin, jossa hän on jäänyt vähälle vastuulle. Kuluvalla sesongilla hän on saanut peliaikaa 14 ottelussa yhteensä 728 minuutin verran.

James kertoi Gol Caracolin haastattelussa, että hänellä oli mahdollisuus siirtyä toiseen espanjalaisseuraan vuosi sitten, mutta Real Madrid ei siirtoa hyväksynyt.

– Eräs espanjalainen seura teki todella hyvän tarjouksen, jonka Real Madrid hylkäsi. Jätän mieluiten heidän nimensä mainitsematta.

– Luulin, että siirto oli jo paketissa, mutta he eivät antaneet minun mennä haluamaani seuraan. He halusivat, että menen johonkin muualle.

James sai tarjouksia myös Italiasta ja Kiinasta, mutta kumpaankaan hän ei tarttunut.

– Sain tarjouksen Italiasta, mutta se ei tehnyt minuun vaikutusta. Se ei ollut minusta hyvä tarjous.

– Edustajani Jorge Mendes kertoi minulle, että Kiinasta oli tullut tarjous, mutta vastasin, etten mene sinne. En halunnut mennä sinne, koska minusta tuntuu, että minulla on yhä paljon annettavaa Euroopassa.