Ranska ja Portugali tasasivat pisteet sunnuntai-iltana maalittomassa tasapelissä Nations Leaguen A-liigassa. Samalla kentällä nähtiin kaksi jalkapallon jättiläistä, kun Ranskan Kylian Mbappé sekä Portugalin Cristiano Ronaldo ottivat kentällä mittaa toisistaan.

Ranskan A-maajoukkueen ja PSG:n 21-vuotias tähtipelaaja Mbappé on kertonut, että hänen lapsuuden idolinsa jalkapallossa on ollut nimenomaan portugalilainen Ronaldo, joka otti uran ensiaskeleita Sportingin akatemiassa vuonna 1998, kun Mbappé syntyi.

– Hän on minun lapsuuteni sankari ja oli mahtavaa tavata hänet, kun kävin Valdebebasissa (Real Madridin harjoituskeskus), Mbappé sanoi vuonna 2017 Marcalle.

Sunnuntaina Mbappé kohtasi idolinsa kentällä, ja miehet vaihtoivat kuulumiset toisen puoliajan alussa hyvässä hengessä naureskellen.

ESPN

@espn
Ronaldo & Mbappe 😅 (via @ESPNFC)

Ottelun jälkeen Mbappé osoitti Twitterissä kunnioitusta Ronaldoa kohtaan jakamalla heistä kahdesta kaksi kuvaa kuvatekstillä: Idoli.

Viime aikoina Twitterissä on noussut trendiksi ilmiö, jossa jaetaan vanhempi kuva tekstillä ”How it started” ja kuva nykyhetkestä tekstillä ”How it’s going”. Myös Mbappésta tehtiin nopeasti kuva, jossa hän on nuorena poikana Ronaldon kainalossa ja sunnuntaina pelaamassa Ronaldoa vastaan.

Footy Humour

@FootyHumour
How it started: How it’s going: