Vuosina 2014-2019 Tottenhamia valmentanut Mauricio Pochettino debytoi loppiaisiltana uuden joukkueensa Paris Saint-Germainin valmentajana. Argentiinalaisen alku ei kuitenkaan mennyt nappiin, sillä PSG:n oli tyytyminen 1-1-tasapeliin Saint-Étiennen vieraana. Kun Lyon voitti samaan aikaan Lensin 3-2, jäi PSG kolmen pisteen päähän sarjaa johtavasta Lyonista.

Pochettinon puolitoistavuotinen sopimus virallistettiin viime lauantaina. Valmistautumisaikaa ei siis ollut paljon, mutta siitä huolimatta valmentaja oli voitotta jäämiseen tyytymätön.

– Tietysti olen vähän pettynyt, sillä me olemme PSG ja meidän täytyy voittaa, Pochettino kommentoi pelin jälkeen Telefootille.

– Kolme päivää oli kuitenkin lyhyt aika valmistautua. Meidän täytyy parantaa monia asioita. Tämä ei ollut haluamamme tulos, mutta on selvää, että Saint-Étienne ansaitsi pisteen.

[readmore from=PSG]

– Olen tyytyväinen siihen, että pelaajat yrittivät soveltaa erilaisia harjoittelemiamme konsepteja. Olen tyytyväinen joukkueen asenteeseen. Pallollista pelaamista meidän pitää parantaa.

Saint-Étienne siirtyi ottelussa johtoon Romain Hamouman 19. minuutin maalilla. Moise Kean viimeisteli PSG:n tasoituksen vain kolme minuuttia myöhemmin, eikä enempää maaleja nähty.

PSG:n kausi jatkuu jo lauantaina, kun se saa sarjaottelussa vieraakseen keskikastin Brestin.

Lähde: Goal