Teemu Pukin joukkuekaveri haluaa nopeasti takaisin Valioliigaan – vannoi kuitenkin uskollisuuttaan: ”Minä kuulun Norwichille”

© Kuva: Getty Images

Norwichin laitahyökkääjä Emiliano Buendia vakuuttaa, että hän aikoo jäädä seuraan taistelemaan paluusta Valioliigaan.

Argentiinalaistaituri on lukeutunut myös tällä kaudella Norwichin parhaimmistoon, ja hänet on yhdistetty viime aikoina siirtohuhuissa Arsenaliin.

Buendia, 23, on pelannut tällä kaudella Mestaruusarjassa 19 ottelua tehden niissä yhteensä seitsemän maalia ja syöttäen saman verran. Norwichin pelaajista häntä useammin maalinteossa on onnistunut vain Huuhkajien Teemu Pukki, jolla on kasassa 11 osumaa.

Arsenal etsii tiettävästi luovaa hyökkäyspään pelaajaa korvaamaan saksalaistähti Mesut Özilin, joka on jäädytetty lontoolaisten kokoonpanon ulkopuolelle. Huhut ovat vieneet Buendiaa saksalaistähden tilalle, mutta hän sanoo olevansa tyytyväinen Norwichissa,

Kanarialintujen päävalmentaja Daniel Farke pudotti Buendian viime lokakuussa kokoonpanosta ja sanoi, että argentiinalaisen keskittyminen on herpaantunut siirtospekulaatioiden takia. Buendia sanoo kuitenkin nyt, että hän on keskittynyt täysillä nousutaistoon Norwichin kanssa.

– Pitää paikkaansa, että viime kesänä, [Valioliigasta] putoamisen jälkeen puhuttiin paljon siitä, että minä ja muitakin joukkuekavereitani saattaisi lähteä joukkueesta ja jatkaa Valioliigassa, kommentoi Buendia Eastern Daily Pressin mukaan.

– Minun ajatukseni olivat kuitenkin aina tässä seurassa. Minä kuulun Norwichille, minun on tehtävä asiat hyvin tämän joukkueen eteen.

– Olemme pärjänneet tällä kaudella hyvin ja olen todella onnellinen täällä. Olemme hyvässä asemassa, tunnen olevani tärkeä, teen maaleja ja alustan niitä joukkuekavereilleni.

Buendia sanoi kuitenkin, että hän haluaa palata Valioliigaan pian. Norwichissa hänellä on hyvä sauma siihen, sillä Kanarialinnut johtaa Mestaruussarjaa, mutta hän on valmis kapuamaan korkeimmalle sarjaportaalle myös muilla keinoilla.

– Olen aina sanonut, että se on maailman paras liiga, kommentoi Buendia La Capitalille.

– [Siellä] kaikki joukkueet voivat haastaa toisensa, se on todella vaativa sarja. Organisaatiotasolla asiat on hoidettu täydellisesti, stadioneilla on paljon historiaa, olosuhteet jalkapallon pelaamiseen ovat ideaaliset, siellä ei selitellä. Ja pelaajat ja joukkueet ovat parhaita.

– Minä haluan olla paras ja teen joka päivä töitä päästäkseni takaisin sinne, joko oman joukkueeni kanssa tai siirron kautta. Pikainen paluu Valioliigaan on unelmani.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.