Kuten torstaina kerroimme, on Paris Saint-Germain solminut jatkosopimuksen monivuotisen avainpelaajansa Ángel Di Marían kanssa.

33-vuotiaan argentiinalaisen uusi kontrahti on vuoden jatko, eli se ulottuu kesään 2022. Sopimuksessa on lisäksi optio lisävuodesta.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Paris Saint-Germain

@PSG_inside
📝🔄

Le @PSG_inside est heureux d’annoncer la prolongation du contrat d’Angel Di Maria pour une saison supplémentaire avec une 2e année optionnelle. Âgé de 33 ans, l’attaquant international argentin est désormais lié avec le club de la capitale jusqu’au 30 juin 2022. ❤️💙

Di María on pelannut PSG:ssä kesästä 2015 lähtien. Maajoukkuetoverinsa Lionel Messin tavoin Rosarion kaupungista kotoisin oleva Di María on pelannut PSG:n paidassa jo 248 ottelua. Niissä hän on tehnyt 87 maalia ja antanut 99 maalisyöttöä. Pelintekijä onkin jo PSG:n seurahistorian toiseksi paras syöttelijä, ja ykköspaikkakin on enää neljän syötön päässä. Kärjessä on 103 maalisyöttöä antanut Safet Susic.

Di María on voittanut PSG:ssä neljä ranskanmestaruutta ja kaikkiaan 12 muuta pokaalia. Hän kuuluu myös Argentiinan maajoukkueen luottomiehiin. 104 A-maaottelussaan Di María on tehnyt 20 maalia.

Tällä kaudella Ángel Di María on pelannut PSG:ssä 27 ottelua. Niissä hän on tehnyt viisi maalia ja syöttänyt 12.

Ennen PSG:tä Di María oli pelannut Euroopassa Benfican, Real Madridin ja Manchester Unitedin joukkueissa.

Nähtäväksi jää, onko Di Marían jäämisellä Pariisiin vaikutuksensa myös Lionel Messin tilanteeseen. Messiä huhutaan yhä kiivaammin siirtyväksi Barcelonasta PSG:hen ensi kaudeksi.

Squawka Bet

@SquawkaBet
Wednesday: Ángel Di María and Lionel Messi have an interesting post-match chat following PSG's #UCL win against Barcelona.

Friday: Ángel Di María signs a contract extension until 2022 with an option to extend.

What if... they both play together next season. 👀