PSG isännöi Manchester Cityä keskiviikkoiltana Mestarien liigan välierien avausosassa Pariisissa.

Mauricio Pochettino ja Pep Guardiola iskevät yhteen Mestarien liigassa ensimmäisen kerran kahteen vuoteen. Pochettinon Tottenham pudotti Manchester Cityn Mestarien liigasta keväällä 2019.

Pariisilaismedia on mainostanut ottelua Pochettinon ja Guardiolan välisenä taistona. Pochettino ei pidä keskiviikkoista ottelua sellaisena.

– Ei tämä ole henkilökohtainen taistelu Guardiolan kanssa, vaan joukkueemme pelaavat vastakkain. Guardiola on yksi maailman parhaista valmentajista, ellei kaikista paras. Kunnioitan paljon hänen saavutuksiaan. Luvassa on hyvin vaikea ottelu, koska Manchester City pelaa loistavaa kautta. Heillä on upeita pelaajia, joita on vaikea kontrolloida 90 minuutin ajan, Pochettino muistutti.

Neymar on ollut viime vuosina sivussa Mestarien liigan ratkaisuotteluista erilaisten vammojen vuoksi. Tänä keväänä Neymar oli sivussa Barcelona-otteluparista, mutta loisti Bayern Müncheniä vastaan ja oli johdattamassa joukkojaan välieriin.

– Meillä on hyvät välit. Neymar on huippuammattilainen. Kunnioitan jokaista ihmistä samalla tavalla tässä seurassa. Luotamme joukkueeseemme, mutta emme enempää kuin aiemminkaan. Lähdemme otteluun rauhallisin mielin.