Lionel Messiä on viety viime päivät erittäin kiivaasti Paris Saint-Germainiin sen jälkeen, kun torstaina ilmoitettiin, ettei argentiinalainen voi jatkaa uraansa Barcelonassa. Nyt useat toimittajat ovat sitä mieltä, että PSG-sopimuksen virallistuminen on enää ajan kysymys. Messin esittely tapahtunee viimeistään huomenna keskiviikkona.

Toimittaja Veronica Brunatin ja Fabrizio Romanon mukaan Messi ja PSG ovat sopineet kaksivuotisesta sopimuksesta, johon sisältyy optio kaudesta 2023-2024. Messin nettopalkka tulee olemaan noin 35 miljoonaa euroa per kausi.

Messin lentokone on pian lähtövalmiina Barcelona El Prat -lentokentällä ja hänen odotetaan laskeutuvan Pariisiin muutaman tunnin kuluessa. Messi käy myös lääkärintarkastuksessa Pariisissa tänään. Hän saa PSG:ssä käyttöönsä pelinumeron 30, sillä kymppipaita on Neymarin käytössä. Neymar tarjosi pelinumeroaan Messille, mutta tämä kieltäytyi ystävänsä kauniista eleestä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Lionel Messi joins PSG... HERE WE GO! Total agreement completed on a two-years contract. Option to extend until June 2024. Salary around €35m net per season add ons included. 🇦🇷🇫🇷 #Messi

Messi has definitely accepted PSG contract proposal and will be in Paris in the next hours.

Veronica Brunati

@verobrunati
Lionel #Messi total agreement with PSG: two-years contract. Option to extend until June 2024. Salary around €35m net per season. He will be in Paris in the next hours. His flight in El Prat is prepared. Medical review will be done today. He will wear the "30" t-shirt.