Paris Saint-Germainin ja Argentiinan maajoukkueen supertähti Lionel Messi, 34, koki torstain ja perjantain välisenä yönä kovia MM-karsintaottelussa.

Venezuelan ja Argentiinan välistä ottelua oli pelattu puoli tuntia, kun kotijoukkueen puolustaja Adrián Martínez jysäytti nappulat edellä Messiä sääreen. Tilanne näytti erittäin vaaralliselta, mutta Messin onneksi sääriluu ei katkennut kahtia. Martínez sai tilanteesta suoran punaisen kortin VAR-tarkastuksen jälkeen. Videon tilanteesta voit katsoa täältä.

Argentiina kohtaa seuraavassa MM-karsintaottelussa Brasilian. Ottelu pelataan sunnuntaina. Argentiinan päävalmentaja Lionel Scaloni kertoi ottelun alla ilouutisia Messin tilanteesta.

[readmore from=Messi-Lionel]

– Leo on kunnossa. Se oli pelottavaa, mutta onneksi hän voi hyvin. Vahvistamme hänen tilansa sataprosenttisesti vielä ottelua edeltävissä harjoituksissa, Scaloni päivitti lehdistötilaisuudessa.

Messi nähdään siis hyvin todennäköisesti kentällä, kun kaksi Etelä-Amerikan suurinta jalkapallomaata kohtaavat Brasilian Recifessä sunnuntai-iltana kello 22:00 Suomen aikaa.

Brasilia johtaa karsintalohkoa seitsemän ottelukierroksen jälkeen puhtaalla pelillä. Argentiina on lohkon kakkosena 15 pisteellä. Maat kohtasivat edellisen kerran vajaa kaksi kuukautta sitten, jolloin Argentiina oli Copa Américan finaalissa parempi maalein 1-0.