Manchester Unitedin norjalaisvalmentajan Ole Gunnar Solskjærin jakkara alkoi keikkua varsin reilusti nolon 0-5-tappion jälkeen, jonka United veriviholliselleen Liverpoolille kärsi.

Huhuja valmentajaehdokkaista norjalaisen tilalle toki oli jo ennestään, mutta tahti vain kiihtyi. Italialainen huippuvalmentaja Antonio Conte on ollut tuon listan kärkiehdokkaana viime ajat.

Conte on lähipiirinsä ja medialähteiden mukaan ehtinyt tällä kaudella hylätä jo useiden seurojen tekemiä tarjouksia. Unitediin tämä olisi valmis tulemaan.

Daily Starin mukaan tilanne on kuitenkin keikahtanut päälaelleen. Conte vaatii Manchester Unitedilta sellaisia sopimusehtoja, joihin United ei varakkuudestaan huolimatta olisi valmis tarttumaan.

Italialainen vaatii lehden mukaan yli 21 miljoonan euron vuosipalkkaa ja vuoteen 2025 asti yltävää sopimusta.

Eikä tässä vielä kaikki. Conte haluaa tuoda oman valmennustiiminsä seuraan ja takuun muutamasta profiilihankinnasta jo tammikuussa, jotta itaialainen pääsisi toteuttamaan haluamaansa 3-5-2-ryhmitystään.

DS:n mukaan United punnitsee nyt tilannetta ja kartoittaa muita vaihtoehtoja. Seura joutuisi maksamaan tuntuvat korvaukset myös Solskjærille ja hänen valmennustiimilleen Conten vaatimusten lisäksi.