Manchester United ei tällä hetkellä suunnittele tekevänsä jatkosopimusta keskikenttäpelaaja Paul Pogban kanssa, kertoo Marca.

Ranskalaistähden nykyinen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, jolloin hän voi vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny. Ensi vuoden alusta lähtien hän voi neuvotella ulkomaisten seurojen kanssa esisopimuksesta.

Pogba, 28, edusti Unitedia ensimmäisen kerran vuosina 2009-2012, kunnes hän siirtyi Juventukseen. Kesällä 2016 manchesterilaiset hankkivat hänet takaisin Italiasta 105 miljoonalla eurolla, mikä oli silloinen maailmanennätyssumma. Pogba on yhä Manchester Unitedin seurahistorian kallein hankinta.

Useimmin Pogba on yhdistetty siirtohuhuissa Real Madridiin, Paris Saint-Germainiin ja ex-seuraansa Juventukseen.

Suuren siirtokorvauksen myötä Pogban kohdalla on jatkuvasti kyseenalaistettu, onko hän ollut hintalappunsa ja 12 miljoonan euron vuosipalkkansa arvoinen. Ranskalaistaituri kuuluu parhaimmillaan Unitedin selkeisiin johtajiin, mutta häntä on myös syytetty tasaisin väliajoin ailahtelevaisuudesta.

Viimeisimmässä ottelussaan Pogba otti suoran punaisen kortin 0-5-tappiossa Liverpoolia vastaan oltuaan vain vartin kentällä. Heti perään hän loukkasi takareitensä maaottelutauolla. Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær toivoi, että Pogba olisi pelikunnossa pian joulun jälkeen.