Mestarien liigan alkulohkovaiheesta on pelattu puolet, ja tänään käynnistyy jälkimmäinen puolisko. Tuttuun tapaan sekä tiistaina että keskiviikkona pelataan kahdeksan ottelua.

Vaikka otteluita on tämän kierroksen jälkeen jäljellä vielä kolmasosa, on ensimmäisillä joukkueilla mahdollisuus varmistaa paikkansa 16 parhaan joukkoon jo tänään. Nämä joukkueet ovat RB Salzburg, Bayern München ja Juventus.

Itävaltalaisseura Salzburg on pelannut upean syksyn eurokentillä. Se selvitti tiensä lohkovaiheeseen kukistamalla karsintafinaalissa tanskalaisseura Brøndbyn yhteismaalein 4-2. Joukkueen hyvä vire on jatkunut lohkovaiheessa, jossa se on kerännyt kolmesta pelistä seitsemän pistettä. Tänä iltana Salzburg kohtaa vieraskentällä Wolfsburgin ja voittamalla ottelun se varmistaa jatkopaikkansa.

Bayern München on ollut omassa lohkossaan murskaavan ylivoimainen ja voittanut kaikki kolme otteluaan maalierolla 12-0! Julian Nagelsmannin luotsaama müncheniläismiehistö varmistaa paikkansa neljännesvälieriin jo tänään, mikäli se voittaa kotikentällään Benfican.

Juventus on rämpinyt Serie A:ssa, mutta Mestarien liigassa peli on kulkenut. Kolme ottelua, kolme voittoa; maaliero 5-0. Torinolaisten jatkopaikka saa sinettinsä tänään, jos he nappaavat kotiottelustaan Zenitiä vastaan yhdenkin pisteen.

Mestarien liigan ottelut tiistaina 2.11.

Malmö – Chelsea 19:45
Wolfsburg – RB Salzburg 19:45
Atalanta – Manchester United 22:00
Bayern München – Benfica 22:00
Dynamo Kiova – Barcelona 22:00
Juventus – Zenit 22:00
Sevilla – Lille 22:00
Villarreal – Young Boys 22:00