AS Roman päävalmentaja José Mourinho joutui seuraamaan stadionin ulkopuolelta, kun hänen joukkueensa kukisti Spezian sunnuntaina vieraskentällä 1-0 Italian Serie A:ssa.

Mourinho kärsii kahden ottelun toimitsijakieltoa, koska hän sätti tuomaria ja kenkäisi pallon korkealle ilmaan Roman edellisessä ottelussa. Sunnuntaina hän kärsi pannansa ensimmäisen osan.

Portugalilaisvalmentaja matkusti kyllä joukkueensa mukana Stadio Alberto Piccolle, mutta sisään asti hän ei mennyt. Mourinhon tiimin maalivahtivalmentaja Nuno Santos latasi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän seuraa Mourinhon kanssa Spezian ja Roman välistä ottelua joukkueen linja-autossa.

– Vankilassa oli iPad, vitsaili Santos kuvatekstisssän.

Hän latasi myös kuvan, jossa hän tuulettaa Mourinhon kanssa Tammy Abrahamin maalilla tullutta 1-0-voittoa joukkueen bussin vieressä.

Kyseessä oli Roman ensimmäinen täysi pistepotti neljän voitottoman pelin jälkeen. Mourinhon joukot nousivat tuloksen myötä kuudenneksi, kuuden pisteen päähän neljäntenä majailevasta Juventuksesta. Spezia taas on 16. sijalla, neljän pisteen päässä putoamisviivasta.

Voit katsoa Santosin Instagram-julkaisun alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.