PSG:n ykköstähti Kylian Mbappé sai viime kesänä uuden joukkuetoverin, kun pariisilaisseura värväsi Interistä laitapuolustaja Achraf Hakimin. Hakimi ja Mbappé ovat samanikäisiä, ja heistä tuli nopeasti hyviä ystäviä.

– Olemme kaksi 23-vuotiasta nuorta miestä, jotka jakavat samat maut. Puhumme musiikista ja videopeleistä, käymme ravintoloissa tai vietämme vain aikaa yhdessä. Pidämme toisistamme, Hakimi selvitti kaksikon ystävyydestä Le Parisienin haastattelussa.

Ranskaa Hakimi ei vielä osaa, mutta hän oppii sitä samalla Mbappén seurassa. Vaikka Hakimilla on kaksi lasta, ehtii hän viettää aikaa Mbappén kanssa myös kentän ulkopuolella.

– Otamme aikaa kaikkeen. Perheelle ja lapsillekin. Minulla on yksityiselämä ja niin on Kylianillakin. Vietämme kuitenkin paljon aikaa myös kodeissamme. Aina ei tarvitse lähteä ulos pitääkseen hauskaa, Hakimi kertoi.

Hakimista ja Mbappésta levisi lokakuussa someen ikoninen kuva, jossa kaksikko istuu huoltoaseman myymälän lattialla hyllyyn nojaillen. Kyseessä oli pelireissu Rennesiin. Näin Hakimi selitti kuvan taustoja:

– Me halusimme matkustaa sinne lentokoneella, mutta se ei ollut mahdollista. Sellaisissa tapauksissa täytyy pitää tankkaustauko, jolloin voi haluta kokiksen, vettä tai jotain purtavaa. Se oli hetki, jolloin pidimme hauskaa huoltoaseman kaupassa. Olemme nuoria ja tykkäämme nauttia elämästä.

RouteOneFootball

@Route1futbol
Kylian Mbappé x Achraf Hakimi 🔴🔵 #PSG

Lähde: Get French Football News