Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo, että hänen joukkuensa tulisi saada pisteet, jos maanantain sarjaottelu Manchester Unitedia vastaan peruuntuu kannattajien protestien takia.

United isännöi Liverpoolia maanantaina Valioliigassa, mutta manchesterilaisjoukkueen kannattajat ovat suunnitelleet pelin yhteyteen mielenosoituksia seuran omistajia, yhdysvaltalaista Glazerien perhettä, vastaan.

Toukokuussa 2021 Manchester Unitedin ja Liverpoolin välinen sarjaottelu jouduttiin siirtämään, koska fanit protestoivat tuolloinkin Unitedin omistajia vastaan. Kyseessä oli Valioliiga-historian ensimmäinen ottelu, joka jouduttiin perumaan kannattajien mielenosoitusten takia.

Manchester Unitedin ja Liverpoolin oli tuolloin tarkoitus pelata suljettujen ovien takana koronaviruspandemian takia, mutta tuhannet Unitedin kannattajat kokoontuivat Old Traffordin ulkopuolelle ennen aloitusvihellystä, ja noin 200 heistä murtautui sisään stadionille.

Kloppin mielestä Liverpoolin pitäisi saada kolme pistettä, jos viime vuoden tapahtumat toistuvat maanantaina.

– Onko meillä suunnitelmia sen varalle, että ottelua ei pelata? Kyllä, menemme kotiin bussilla, sanoi Klopp BBC:n mukaan.

– Toivon todella, että niin ei käy, mutta jos käy, niin minusta meidän pitää saada pisteet.

– Meillä ei ole mitään tekemistä tämän tilanteen kanssa. Emme voi vain järjestää peliä uudelleen ja sovittaa sitä jonnekin uskomattoman kiireiseen kauteen, jos kannattajat eivät halua, että sitä pelataan.

– Tällaisessa tilanteessa toisen joukkueen pitäisi aina saada pisteet, koska heillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa ja he ovat valmistautuneet siihen peliin.