Rafael Leão on haluttu pelaaja.

23-vuotias oikea laitahyökkääjä pelasi hienon viime kauden, joka päättyi AC Milanin mestaruusjuhliin. Leão oli mestarijoukkueen ehdoton avainpelaaja. Viime kaudella Serie A:ssa syntyi 11 maalia ja kymmenen syöttöä.

Leão valittiin Serie A:n viime kauden parhaaksi pelaajaksi.

Leãon sopimuksessa on 150 miljoonan euron ulosostopykälä.

Tunnetun siirtotoimittaja Matteo Moretton mukaan Chelsea on kiinnostunut Leãosta ja keskustelee parhaillaan niin pelaajan kuin AC Milanin kanssa. Chelsea on tiedustellut Leãon tilannetta.

Chelsea ei ole toistaiseksi tehnyt tarjousta Leãosta. AC Milan vaatii Portugalin A-maajoukkuepelaajasta ulosostopykälän mukaista 150 miljoonan euron siirtosummaa.

The Timesin saamien tietojen mukaan Chelsea on edelleen Leãon kintereillä, vaikka seura aikoo hankkia myös Anthony Gordonin Evertonista.

AC Milan ei halua luonnollisesti menettää avainpelaajaansa tässä vaiheessa siirtoikkunaa, sillä mitat täyttävän korvaajan löytäminen viikon sisällä on helpommin sanottu kuin tehty.

Matteo Moretto

@MatteMoretto
Es cierto que el Chelsea ha preguntado por Rafael Leão. Hay conversaciones entre las partes, tal y como ha adelantado @DuncanCastles. Pero NO hay oferta oficial, firme. El Milan se remite a la cláusula: 150M€.