Qatarissa pelattava MM-lopputurnaus käynnistyy alle kuukauden kuluttua.

Hallitseva Copa American voittaja Argentiina on yksi MM-voittajasuosikeista. Argentiina ei ole hävinnyt otteluakaan yli kolmeen vuoteen. Argentiinan A-maajoukkueen pelaajat eivät kuitenkaan mainitse Argentiinaa voittajasuosikeista puhuttaessa.

Argentiinan tähtihyökkääjä Lautaro Martínez pitää Ranskaa ja Brasiliaa suurimpina ennakkosuosikkeina.

– Näen Brasilian ja Ranskan suurina mestarikandidaatteina. Kuten Leo Messi sanoi, ovat ne kaksi maajoukkuetta, jotka ovat tehneet töitä jo pitkään suurten ja laadukkaiden pelaajien kanssa. Me aiomme pelata kaikki ottelut niin kuin olemme pelanneet aiemminkin. Tiedämme, mitä tämän paidan kantaminen vaatii. Edustamme koko Argentiinaa ja ihmisiä, jotka tukevat meitä. Yritämme pitää Argentiinan mahdollisimman korkealla.

Argentiinan avainpelaajat ovat kärsineet loukkaantumisista tänä syksynä. Martínez ei kuitenkaan pelkää loukkaantumista tai yritä pelata riskittömämmin välttääkseen loukkaantumisen.

– Haluaisin jo aloittaa heti MM-lopputurnauksen, mutta nyt meidän on pelattava niin kuin aina. Koska jos nyt alat pelaamaan varovaisemmin, etkä laita jalkaasi kaksinkamppailutilanteeseen tai ajattelet voivasi loukkaantua, kääntyy se sinua vastaan, Martínez muistutti TyC Sportsille.