FF Jaron ja EIF:n välinen Veikkausliigan nousukarsinnan ottelu päättyi keskiviikkona todella tulisissa tunnelmissa.

Vierasjoukkue EIF:lle jaettiin pelin loppuhetkillä peräti kolme punaista korttia. Punaista katselivat pelaajista Valdrin Rashica ja Bruno Miguel sekä päävalmentaja Filipe Pedro.

Punakorttimylläkkä alkoi seitsemännellä lisäminuutilla, kun Rashica tönäisi pelitilanteen ulkopuolella Jaron pelaajaa, joka jäi maahan makaamaan. Rashicalle nostettiin tempustaan toinen keltainen kortti ja siten perään punainen.

Punaisen saatuaan Rashica kävi vielä sanomassa jotain kaatamalleen pelaajalle, joka oli yhä nurmen pinnassa hoivattavana.

Tilanne lähti yltymään entisestään, ja pian kentän pinnassa oli myös toinen Jaron pelaaja. Ruudun selostajan Niko-Joonas Tuomisen mukaan usean järjestyksenvalvojan oli vietävä Rashica pois kentältä samalla, kun joukkueilla oli täysi torikokous meneillään nurmella.

Välienselvittelyn tuoksinassa punaista katseli myös päävalmentaja Pedro.

Peliä päästiin jatkamaan muutaman minuutin kuluttua, mutta tunteet olivat yhä pinnassa. EIF:n Miguel otti ensimmäisen keltaisen korttinsa protestoinnista heti pelin jatkuttua. Vieraat olivat varmoja, että heille olisi kuulunut pilkku käsivirheestä, mutta peliä jatkettiin vain kulmapotkulla.

Pian kulmapotkun jälkeen ottelu vihellettiin päättyneeksi, mutta kentällä syntyi heti perään taas uusi tappelu. Pelaajia tönittiin ja revittiin suuntaan ja toiseen, ja järjestyksenvalvojien oli jälleen osallistuttava joukkueiden kaitsemiseen.

Miguel kävi tilanteessa todella kuumana ja sai toisen keltaisen korttinsa vielä loppuvihellyksen jälkeen.

Itse ottelu päättyi Jaron 2-1-voittoon, mikä tarkoittaa sitä, että pietarsaarelaiset etenevät karsinnan seuraavaan vaiheeseen Turun Palloseuraa vastaan.

Jaron ja TPS:n välisen ottelun voittaja karsii lopuksi liigapaikasta FC Lahtea vastaan.

Voit katsoa videon Jaron ja EIF:n välisen ottelun loppuhetkistä alta näkyvästä linkistä. Jos linkki ei näy, voit katsoa videon TÄÄLTÄ.