Brasilia johtaa Etelä-Koreaa parhaillaan pelattavassa miesten MM-kisojen neljännesvälierässä jo 4-0, kun ensimmäinen puoliaika on takana.

Seleção siirtyi johtoon jo seitsemän minuutin jälkeen. Raphinhan syöttö painui maalin edustalta pelaajaröykkion läpi, mutta taka-alueella oli odottelemassa Vinícius Júnior, joka latasi pallon sisään.

Neymar tuplasi brassien johdon viisi minuuttia myöhemmin rangaistuspotkusta ja vajaan puolen tunnin kohdalla Richarlison sai kunnian viimeistellä kolmannen osuman näyttävän kuvion päätteeksi.

Brassit laittoivat jokaisen maalinsa jälkeen tanssiksi, ja kolmannen osuman jälkeen myös päävalmentaja Tite innostui tanssahtelemaan pelaajiensa kanssa. Richarlison tuuletti ensin maaliaan muiden avauksen pelaajien kanssa ja juoksi sitten sivurajalle, jossa Tite odotti häntä ringissä vaihtopelaajien kanssa.

Avausjaksoa oli jäljellä kymmenisen minuuttia, kun Brasilia osui vielä kerran ennen taukoa. Vinícius Júniorilla oli maalin edessä monta vaihtoehtoa, mutta hän chippasi pallon korealaispuolustajien yli Lucas Paquetálle, joka laukoi pallon suoraan ilmasta verkkoon.

Brasilian ja Etelä-Korean välisen ottelun voittajaa odottaa puolivälierässä Kroatia.