Eden Hazardin ura on ollut jyrkässä laskussa jo monen vuoden ajan.

Hazard siirtyi Chelseasta Real Madridiin kesällä 2019. Real Madrid maksoi Hazardista yli sata miljoonaa euroa. Hazard saapui Real Madridiin todellisena maailmantähtenä, mutta todellisuus on ollut jotain aivan muuta.

Tammikuussa 32 vuotta täyttävä Hazard ei ole missään vaiheessa kyennyt murtautumaan Real Madridin avainpelaajien joukkoon. Ensimmäiset kaksi kautta menivät pilalle loukkaantumisten vuoksi.

Viime kaudella Hazard pysyi pääosin kunnossa, mutta jäi olemattomalle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa ja on kokenut saman kohtalon myös kuluvalla kaudella. Hazard pelasi syyskaudella alle 230 minuuttia Real Madridissa.

Real Madrid on halunnut päästä jo pitkään eroon Hazardista, mutta se on ollut helpommin sanottu kuin tehty, sillä Hazard on halunnut jäädä Real Madridiin.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttumassa. Hazard on jättämässä Real Madridin kuluvan kauden jälkeen. L’Équipen saamien tietojen mukaan Hazard tiedostaa, ettei hän kykene enää muuttamaan tilannettaan Real Madridissa. Lähde kertoo Hazardin olevan kiinnostunut siirtymään MLS-sarjaan ja pitää sitä todellisena vaihtoehtona.

Real Madrid ei todennäköisesti edes pyydä Hazardista minkäänlaista siirtosummaa, vaan tyytyy siihen, että pääsee pelaajasta ja hänen valtavista palkkakuluista eroon.