Jalkapallo on intohimo, joka yhdistää miljoonia ihmisiä ympäri maailman. Hienointa on kokea jalkapallo-ottelu livenä. On upea kokemus seistä stadionin katsomossa, tuntea jännitys ilmassa ja kannustaa omaa suosikkijoukkuetta muiden fanien kanssa.

Sinun ei tarvitse jäädä kotikatsomoon seuraamaan pelejä televisiosta, sillä voit toteuttaa reissun edullisella pienlainalla. Saat tarvittavan rahoituksen nopeasti. Pienlainat ovat kätevä tapa rahoittaa matkoja. Niiden avulla voi maksaa lentoliput, majoituksen, otteluliput, ruoat ja monet muut matkakulut. Näin sinun ei tarvitse säästää rahaa pitkään ja tinkiä liikaa muista menoista tai tyhjentää säästötiliäsi reissun toteuttamiseksi. Voit keskittyä olennaiseen eli jalkapallosta nauttimiseen.

Pienlaina on lyhytaikainen pieni laina, joka on tarkoitettu nopeisiin rahoitustarpeisiin. Tällaisia voivat olla esimerkiksi matkat, remontit tai yllättävät kulut. Pienlaina on vakuudeton laina, eli sitä varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Pienlainaa on helppo hakea, sillä hakuprosessi tapahtuu alusta loppuun saakka netissä.

Nopealla pienlainalla rahoitat muutkin arjen menot

Pienlaina on kätevä ja joustava rahoitusratkaisu moniin muihinkin menoihin. Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, joten niillä voi toteuttaa monia haaveita ja projekteja.

Kesälomalla on kiva matkustella kotimaassa ja ulkomailla. Käy tutustumassa Suomen upeisiin luontokohteisiin, Euroopan kaupunkeihin tai lähde kaukomaille. Kaikenlainen matkailu avartaa ja antaa ikimuistoisia kokemuksia.

Pienellä lainalla onnistuvat myös remontit ja sisustuksen uusiminen. Tällaisella lainalla voit tehdä pieniä parannuksia kodissasi. Rahat voi käyttää esimerkiksi maalaukseen tai tapetointiin tai muihin pintojen uusimisiin. Sisustuksen vaihtaminen piristää huoneen ilmettä mukavasti. Jo pelkkä verhojen ja maton vaihtaminen muuttaa tilan ulkonäön ihan toisenlaiseksi.

Nopea laina sopii erinomaisen hyvin kiireellisiin menoihin. Elämässä voi tulla eteen mitä tahansa yllättäviä kuluja, kuten kodinkoneen tai puhelimen hajoaminen tai kiireelliset lääkärikäynnit. Esimerkiksi ilman jääkaappia tai pyykinpesukonetta ei varmasti ole mukava elää pitkiä aikoja, eikä kiireellisiä lääkärikäyntejä voi jättää väliin. Pienlainalla näistäkin tilanteista voi selvitä helposti ilman suurta taloudellista rasitetta.

Näin kilpailutat lainan nopeasti netissä

Pienlainan kilpailuttamisessa on kolme helppoa vaihetta:

  1. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin lainavertailussa. Tavoitat yhdellä hakemuksella useita lainantarjoajia, joten voit saada monta lainatarjousta eri tahoilta.
  2. Vertaile lainatarjouksia. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi ja sen lisäksi pääset tutustumaan niihin verkkopalvelussamme. Ensimmäiset tarjoukset tulevat tavallisesti jo muutaman minuutin kuluttua, joten pääset pian suorittamaan vertailua.
  3. Valitse paras tarjous ja nosta rahat tilillesi. Kun olet valinnut tarjouksista itsellesi sopivimman, allekirjoittanut sopimuksen sähköisesti sekä toimittanut mahdollisesti vaaditut liitteet, saat rahat tilillesi. Parhaassa tapauksessa ne siirretään jo saman arkipäivän aikana.

Miksi lainan kilpailuttaminen on tärkeää?

Vaikka kyseessä onkin pienikokoinen laina, on sen kilpailuttaminen silti tärkeää. Pienestäkin lainasta kertyy paljon maksettavaa, jos korko on tarpeettoman korkea. Kilpailuttamalla voit saada lainalle edullisemman koron ja näin säästää mukavasti rahaa.

Kiinnitä huomiota tarjouksissa myös pienlainojen kuluihin, sillä nekin nostavat lainan kokonaiskustannuksia. Usein lainoissa on aloitusmaksu, joka maksetaan ensimmäisten maksuerien yhteydessä. Tämä maksu maksetaan vain kerran. Sen lisäksi lainassa on usein muita kuluja, joita maksetaan kuukausittain. Tällaisia voivat olla esimerkiksi tilinhoitomaksu ja laskutuslisä.

Lisäksi pääset kilpailuttamalla tutustumaan muihin lainojen ehtoihin, kuten takaisinmaksuaikaan ja lyhennysvapaan mahdollisuuteen. Takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä nopeammin lainan maksaa pois, sitä halvemmaksi se tulee.