Inter Miamin päävalmentaja Gerardo ”Tata” Martino on vahvistanut, että seura on kiinnostunut hankkimaan uruguaylaishyökkääjä Luis Suárezin.

Suárezin, 36, hankinta olisi jatkumoa Miamin strategialle haalia Barcelonan legendoja riveihinsä. Tänä vuonna MLS-seuraan ovat siirtyneet jo Suárezin entiset joukkuekaverit Lionel Messi, Sergio Busquets ja Jordi Alba.

Uruguaylaishyökkääjän siirrosta on huhuttu jo aiemmin tänä vuonna, mutta Suárezin nykyinen seura, brasilialainen Grêmio, ei ymmärrettävästi ole ollut valmis luopumaan hänestä kesken kautensa.

Grêmio tiedotti kuitenkin aiemmin tässä kuussa, että Suárez jättää seuran joulukuussa, vaikka hänen kaksivuotinen sopimuksensa on tuolloin vasta puolivälissä. Näin ollen Inter Miamille avautuu mahdollisuus hankkia hänet ensi kaudeksi.

– Meillä on tulevasta kaudesta ja tarpeistamme analyysi Luisin kanssa ja analyysi ilman Luisia, kommentoi Martino ESPN:n mukaan.

Suárez edusti Euroopan-kentillä Groningenia, Ajaxia, Liverpoolia, Barcelonaa ja Atlético Madridia ennen kuin palasi Etelä-Amerikkaan. Hän on 198 osumallaan Barcelonan seurahistorian kolmanneksi paras maalintekijä Lionel Messin (672) ja César Rodríguezin (232) jälkeen.