Serie B palasi tänä viikonloppuna tositoimiin noin kolmen viikon mittaiselta talvitauoltaan.

Joel Pohjanpalon ja Jesse Jorosen edustama Venezia kohtasi sunnuntaina Arttu Lötjösen edustaman Sampdorian.

Venezia voitti ottelun 5-3, ja nousi sarjataulukossa jälleen toiselle sijalle. Parma johtaa Serie B:tä neljän pisteen erolla Veneziaan.

Loppuvuodesta kantapäävammasta kärsinyt Pohjanpalo iski joukkueensa kolme ensimmäistä maalia. Pohjanpalo siirsi Venezian johtoon 16. minuutilla. Hyökkääjä ohjasi pallon kantapäällään maalin edustalta komeasti Sampdorian verkkoon. Toinen maali syntyi kymmenisen minuuttia ennen taukoa. Pohjanpalo laukoi rangaistuspotkun varmasti maalin kattoon.

Hattutemppu täydentyi tunnin kohdalla, kun Pohjanpalon syöksypusku löysi tiensä niin ikään maalin kattoon.

Pohjanpalo, 29, on viimeistellyt kuluvalla sarjakaudella 16 otteluun kahdeksan maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. Pohjanpalo on Serie B:n maalipörssissä jaetulla kolmannella sijalla, vaikka oli marras-joulukuussa sivussa neljästä sarjaottelusta.

Hiljattain ammattilaissopimuksen Sampdorian kanssa allekirjoittanut Lötjönen, 19, seurasi ottelun penkin puolelta.